Om oss

Om oss

Charlie Söderberg

Charlie Söderberg var programledare för Lyxfällan i TV3 mellan 2006 och 2010. Mellan 2010 och 2012 var han programledare för Plus. Våren och sommaren 2013 var han aktuell i programmet Tonårsbossen.

Charlie har skrivit boken Ett rikare liv! tillsammans med Lennart Göthe,  boken Gör ditt barn rikt tillsammans med Jan Bolmeson samt boken ”Kulor, cash & kosing – konsten att få ut mer av sina pengar” tillsammans med Mathias Andersson och Fredrik Kullberg.

Charlie är delägare i flera affärsrörelser med Resurshuset som moderbolag. Hans verksamheter inkluderar Balansekonomi samt tidigare Pengakoll.nu och Mendec.

Mathias Andersson

Från hösten 2006 till våren 2008 samt hösten 2009 till våren 2010 var Mathias programledare för Lyxfällan i TV3 tillsammans. Mellan 2010 och 2016 var Andersson programledare för Plus i SVT.

Mathias har skrivit boken ”Kulor, cash & kosing – konsten att få ut mer av sina pengar” tillsammans med Charlie Söderberg och Fredrik Kullberg.

Mathias är grundare och ägare av bokföring- och redovisningsbyrån MA Nyköping samt grundare och delägare av managementbolaget Promotor Media

Ekonomi PÅ RIKTIGT

Charlie och Mathias är tillbaka, sugna på att prata rakt, öppet och ärligt om livet, ekonomin och vardagspusslet. Med en varm och avslappnad ton, där samtalet snarare än expertsvaren står i centrum, blandar de udda gäster och stora ämnen inom vardagsekonomi på ett intressant, roligt och begripligt sätt. Podden kommer att hjälpa lyssnarna att spara pengar och bli mer insatta och trygga i sina köpval, inför stora som små beslut. Ämnena kommer att variera och vara både breda och smala. Målgruppen för den här produkten är bred. Den ska tilltala alla som vill ha en fungerande vardagsekonomi och mer pengar på fickan, samtidigt som det ska vara en varm och underhållande podcast. Som att ha en kompis i örat.